Laatulattiat Uusimaa

Laatulattiat on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut erilaisten lattioiden urakointiin / asennuksiin sekä myyntiin. Olemme kuitenkin nykyään jo paljon muutakin kuin vain lattia-alan yritys. Uskallammekin kutsua itseämme rakennusalan moniosaajiksi, jotka lattiaurakoiden lisäksi keskittyvät mm. sisustusurakointiin, piharakentamiseen sekä tuotemyyntiin. Konserniin kuuluvat sisaryhtiöt Laatukodit Uusimaa Oy ja Kiviriihi Oy. Yhtiöt keskenään täydentävät palvelukonseptia, joka tuottaa palveluita rakennusliikkeille, pienurakoitsijoille sekä myös kuluttajille lähinnä tuotemyynnin osalta.

Toimimme koko Suomen alueella alkaen Uudeltamaalta ylöspäin. Laatulattiat Keski-Suomi palvelee asiakkaitaan Jyväskylästä käsin ja Laatulattiat Pohjois-Suomi palvelee asiakkaitaan Oulusta käsin.

Koemme olevamme nimensä mukainen yritys niin työnjäljen kuin palvelummekin osalta. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Panostamme kestävään yhteistyöhön ja pitkiin asiakassuhteisiin.

Palveluihimme ja tuotteisiimme pääset tutustumaan tarkemmin otsikoiden kautta ja tarvittaessa autamme mielellämme. Tuotemyyntiin pääset tutustumaan verkkokaupan kautta.

Yhteystiedot

Laatulattiat toimisto kuva

Toimisto:
Puh. 0400 916 962