Laatulattiat Uusimaa

Laatulattiat on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut erilaisten lattioiden urakointiin / asennuksiin sekä myyntiin.

icon_widget_image AUKIOLOAJAT: Sopimuksen mukaan icon_widget_image Sähkötie 8, 01510 Vantaa icon_widget_image 0400 916 962

ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA

TUOTEMYYNTI

LAATULATTIAT UUSIMAA

Tuotemyynti

Lattia- ja sisärakentamisen lisäksi toimintamme on laajentunut kattamaan oman tuotevalikoiman parhaimpien pintamateriaalien parissa. Maahantuomme ja jälleenmyymme laadukkaita lattiapintamateriaaleja, kuten parketit, laminaatit, vinyylikorkkilattiat, vinyylilankut, tekstiililaatat ja matot. Sisustusurakointiin tarjoamme uusimmat ja laadukkaat pintamateriaalit kuten erilaiset sisustuslevyt, seinä-, katto- ja kosteantilanpaneelit, tapetit, maalit, akustiikkalevyt, rimapaneelit, erilaiset listat. Valikoimissamme on alan uusimaat ja parhaat pintamateriaalit niin lattia- kuin sisärakentamisen kohteisiin. Maahantuomme alan parhaimpia merkkejä ja materiaaleja tunnetuimmilta tavaranvalmistajilta ja tehtailta. Jälleenmyymme ja toimitamme materiaaleja ketjuille, urakoitsijoille ja omiin kohteisiin. Kehitämme ja valmistamme itse puunkäsittelytuotteita. LLU-Tuoteperheeseemme kuuluvat erilaiset puunkäsittely- ja saunankäsittelytuotteet, lakat, petsit ja lattiamaalit. Meillä on markkinoiden paras parkettilakka niin käyttöominaisuuksiltaan kuin hinta-laatusuhteeltaan. Tuotteet ovat avainlipputuotteita.

Sales Manager
Sisustustuotteet / lattiat
Myynti Maler- sekä LLU -tuotteet

Juha Yrjänä
[email protected]
p. 0400 996763

Myynti ja Markkinointi
Katri Järvensivu
[email protected]
p. 040 480 3316

Myynti
Sami Järvensivu
[email protected]
p. 0400 996 972

Lähetä viesti lomakkeen kautta

    Nimi *
    Sähköpostiosoite *
    Viesti