Yhteystyöyritykset

maler logo

Maler Oy on suomalainen perheyritys ja sisustusrakentamisen edelläkävijä. Maler tuottaa eri tavoin pinnoitettuja, puusta ja MDF:stä valmistettuja sisustuslevyjä, -listoja ja -paneeleita, jalopuisia sisustustuotteita sekä muita viimeistelyratkaisuja. Maler on tarjonnut viimeistelytuotteita sisustukseen ja rakentamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Voit tutustua yritykseen sen lukuisiin tuotteisiin tarkemmin yrityksen nettisivuilta.

maler.fi


Finntex logo

Fintex-Tetrakem Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa maaleja, liimoja, lasikuitutapetteja, vedeneristystuotteita ja tiivistysmassoja sekä teollisuudelle, että kuluttaja kauppaan. Sillä on yli 40-vuoden kokemus alalta ja tuotteita on kehitetty yhdessä loppukäyttäjien kanssa, joka on mahdollistanut useat erikoiskäyttöön soveltuvat tuotteet. Yritykseen ja sen tuotteisiin pääset tutustumaan alta.

fintex.fi


Tarkett logo

Tarkett on yksi maailman suurimmista lattiapinnoitteiden valmistajista. Se tuottaa lattioita sekä julkiseen että asuntorakentamiseen ja Laatulattioiden valikoimasta löydät erityisesti heidän parkettilattioita. Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä he voivat tarjota kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia puulattioita. Yritykseen ja sen tuotteisiin pääset tutustumaan heidän nettisivuilta.

tarkett.com


Wise logoWicanders logo

Korkkitrio on korkkilattioihin erikoistunut yritys. Tuotemerkit Wicanders ja WISE ovat maailman johtavia korkkilattia brändejä, joiden valmistuksessa luonto on suuresti huomioitu. Tuotteet ovat ekologisuuden lisäksi kestäviä, hiljaisia, lämpimiä ja toki helppohoitoisia. LLU verkkokaupasta löydät myynnissä olevia korkkilattioita. Korkkitrion sivuilta pääset tutustumaan  tarkemmin kyseisiin brändeihin ja lattioiden ominaisuuksiin.

korkkitrio.fi

Yhteystiedot

Laatulattiat toimisto kuva

Toimisto:
Puh. 0400 916 962